Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Internet w orange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy to dobry dział ale warto zapytać. Zna ktoś z was może kod na duży pakiet internetu w orange na karte? Internet mi jest potrzebny do pewnej aplikacji z ktora musze być na bierząco. Z góry dzięki :)

Opublikowano

oferta 6GB wakacyjna sie skonczyla ;pp poszukaj po orange lub google, ja mam na abonament to Ci nie pomoge.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

W taryfie Orange Free po każdym doładowaniu dostajesz pakiet na internet, mi zawsze jak już się kończy doładowanie to dość dużo neta zostaje, nigdy go w całości jeszcze nie wykorzystałem. Tak btw. to jaka to gra? W Orange chyba 1gr/100kb się płaci, więc za całodniowe synchro troszke wybulisz ^^

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

masz na karte, nie na abonament, więc jakos chyba Ci nie zależy chyba na Twoim numerze, poszukaj po innych operatorach oferty na karte, jakies startery czy cos, ze po doladowaniu 5 zl iles tam moja kolezanka ma nieliimitowany internet ale bodajze na 5 dni (1 zł - 1 dzien, chyba tak to dziala)... poszukaj po ich stronach i wogole albo do ogarnietego kiosku sie przejdz i spytaj, ale czasy są takie ze polecam sie zaopatrzyc w abonament... ja indywidual za 150 zl w orange mam wszystko za darmo ;p

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Znaczy jest taki problem, mam simlocka w tym telefonie (Xperia arc S) i szkoda mi 70zl na zdjęcie go, chyba że znacie jakis sposob na zdjęcie simlocka nawet jeśli chodzi o utrate gwarancji bo rootowalem juz telefon i chyba jej nie mam xD. Apropo tego jaka to aplikacja, mam zamiar wziasc się za siebie tzn odchudzanie i jest taka aplikacja do ktorej notujesz co jadles itd i to zlicza kalorie. Strasznie mi to pomoze a trzeba do tego internetu zeby aplikacja mogla wyszukiwac produkty w sieci :).

Opublikowano

orangd free na kartę, a simlocka max za 20zł u mnie biorą, ale 70zł!? Jeszcze play 90 zł za 20 GB, 60 zł za 16GB, itp. Kiedyś było 120zł za 36GB. To jest na abonament na neta, i jeszcze abonament na kartę.

Jakoś tu pusto...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...